Dylsien Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 20 września 2014 r. w Wieleniu odbędzie się XI Maraton MTB MICHAŁKI 2014. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam. Więcej informacji oraz zapisy na stronie organizatora www.maraton.wielen.pl
Pulse Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ostatni raz bylem tam w 2010, ale wspominam dobrze i planuje mega w tym roku.
Dylsien Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 Jeżeli ktoś z Was ma jakieś rady dla uczestników, albo ciekawe zdjęcia może się tutaj z nami podzielić. Wszelkie opinie na temat maratonu mile widziane. Pozdrawiam.
Pulse Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 A co chcesz wiedziec? Na oficjalnej stronie jest sporo zdjec z poszczegolnych lat, sa tez filmy. Z tego co pamietam maraton dosyc szybki, miejscami troche piachu. Track - nie wiem czy do konca aktualny. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=koyyvkxkeaievitb
Mod Team michuuu Napisano 5 Września 2014 Mod Team Napisano 5 Września 2014 Jeżeli pogoda dopisze to maraton jak zwykle będzie świetną imprezą pod każdym względem. Jak dla mnie najlepszy maraton na nizinach, pod względem sportowym i organizacyjnym. Klimat imprezy rodzinnej. A jak pogoda nie dopisze to trzeba będzie myć rowery, zazwyczaj jest myjka albo strażacy walą z węża.
Pulse Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 Jak Wam poszlo? Organizacja super. Atmosfera tez. Trasa mogla by byc trochę lepiej oznakowana. Mega 02:13
Herman88 Napisano 20 Września 2014 Napisano 20 Września 2014 Ja jestem zadowolony ze startu. Giga 4:23. Co do oznakowania to też w jednym miejscu pobłądziłem. Na szczęście szybko zawróciłem Plus dla orgów za izotonik w butelkach na bufetach.
miskov17 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Giga, 2x zgubiona trasa, wjeżdżałem na pętlę 18sty, na ostatnim punkcie byłem 32...o ile oznakowanie sprawdzało się na płaskich odcinkach, to np na zjazdach było do bani. A na 20km przed metą jeszcze: Ale jak zwykle, drożdżówki były zaiste
Herman88 Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 20km do mety mówisz? Nie jechałeś wtedy przypadkiem w 5-osobowej grupce? Jechałem chwilę w takiej grupce i jeden gość zmielił badyla tylnym kołem i został.
pentagram1985 Napisano 22 Września 2014 Napisano 22 Września 2014 Mi dwa razy udało się zjechac z trasy, ale dzięki czujności współtowarzyszy niedoli kolarzy amatorów powróciłem na trasę. Raz półśpiący strażak w ostatniej chwili zorientował się, że jadę nadal prosto a powinienem jechać w prawo. Genaralnie jestem zadowolony, może nie z wyniku, bo nie ma o czym mówić, ale z pokonania bólu pleców i przezwyciężenia chwil słabości gdzieś na 70 km. Ale mogę się cieszyć z pokonania dwukrotnie już dystansu Giga na Michałkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.