Filkry22 Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Cześć. Poszukuję spodenek pod szorty lub szorty z wkładką do 50zł. Moje wycieczki zazwyczaj nie przekraczają 40-50 km, od czasu do czasu ok 100 km. Co polecacie w cenie do 50 zł. Myślałem o tych z decathlonu ale wydaję mi się, ze one nie mają wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcebob Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ja jeżdżę w tych http://www.decathlon.pl/kolarki-na-rower-mskie-id_1726857.html i są bardzo wygodne, moim zdaniem warte tych czterdziestu złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
94ostry Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jeśli jesteś z okolicy Poznania to polecam hurtownię bcm nowatex w Puszczykowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Niestety nie jestem z tych okolic. Może ktoś jeszcze się wypowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Zastanów się nad takimi kolarkami z wkładką, kupiłem na wiosnę i dobrze się jeździ http://www.sklepmartes.pl/glowna/370-meskie-szorty-paolo-martes.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filkry22 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 W sobotę będę w decathlonie więc tam raczej przymierzę sobie te spodenki i raczej jak będą dobre to kupię. Dzięki za pomoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja również polecam spodenki, które pokazał emcebob, bardzo wygodne i warte swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shami Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 W dodatku wczoraj jak byłam w decathlonie (katowickim) widziałam że są one aktualnie w promocji za 30zł. A tuż obok nich wisiały (po 25 chyba?) bardzo fajne czarne koszulki z kieszonkami na plecach. Nie przyjrzalam się dokladnie, bo nie męskich ciuchow szukałam Generalnie zaczęły się już porzadki w decathlonie - rowery zostały uprzatniete z przodu, wiec pewnie lada dzien zaczną się wyprzedaże całej rowerowej reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.