whst Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Witajcie, Finalny wybór przed jakim stanąłem drąży mi dziurę w głowie, także dobrze będzie posłuchać kogoś mądrego ze świeżym spojrzeniem na sprawę: Northtec Caledon VB w cenie 990 zł lub Northtec Caledon DB w cenie 1800 zł Już sam nie wiem czego chcę, zdaję sobię sprawę, że VB w tym przypadku jest bardziej opłacalny, ale z drugiej strony DB - hamulce tarczowe, lepszy osprzęt, bardziej przygotowany na ewentualne przyszłe modyfikacje... Nie wiem, pomocy, ratujcie moją głowę Dzięki i pozdrawiam.
Shiryu Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 A nad czym tu myśleć? Stać Cię na lepszy? To bierzesz lepszy. Tniesz koszty ile wlezie? To bierzesz tańszy.
rodszyld69 Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 jeśli mysleć przyszłościowo to DB zmodernizować mozna a i sprzedac będzie łatwiej ale serwis hmpli bardziej skomplikowany
lud0jad Napisano 13 Sierpnia 2014 Napisano 13 Sierpnia 2014 Już sam nie wiem czego chcę Zadaj sobie pytanie czego potrzebujesz, to może dowiesz się czego chcesz
platek71 Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Gdzie znalazles Caledona DB za 1800 PLN?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.