Kosmita Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 SKLEP SKOKADRENALINY.PL Proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu. Czy on wogóle istnieje, jeżeli istnieje, czy nadal funkcjonuje, jeżeli funkcjonuje, czy jest to sprawdzony sklep, itd. Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 SKLEP SKOKADRENALINY.PL Proszę o wszelkie opinie na temat tego sklepu. Czy on wogóle istnieje, jeżeli istnieje, czy nadal funkcjonuje, jeżeli funkcjonuje, czy jest to sprawdzony sklep, itd. Dzięki, pozdrawiam Jakis czas temu wysyłałem maile z pytaniami dotyczacymi czesci, SKLEP NIEODPOWIEDZIAŁ !! moze poszukaj innego sklepu jest wiele innych,lepszych, tanszych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 mam tam taki drobiazg zamowiony.....od okolo miesiaca do tej pory zadnej reakcji na maile....widocznie skrzynke tez przenosza :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 moze poszukaj innego sklepu jest wiele innych,lepszych, tanszych... zapewne poszukam - jest dużo lepszych, tańszych, a przedewszystkim pewnych sklepów internetowych taki jak np. Arnik (którego bardzo polecam ) , ale teraz tylko w tym sklepie doszukałem się bardzo tanich opon Continentala Escape Pro - 54zł. W każdym innym sklepie te opony są już po "normalnej" cenie, a tam jeszcze w "nienormalnej" - tylko co z tego... najwidoczniej nikt nic nie zaktualizował Dzięki wszystkim za odpowiedzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.