Skocz do zawartości

Kands Maestro a Scud Atlantic

YaPaE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czytałem od dłuższego czasu na forum w temacie Kands i zdecydowałem sie na ten własnie model, w żadnym sklepie u mnie juz tego modelu nie było, ale w jednym sklepie zaproponowali mi ze go zamówią. Zgodziłem sie na drugo dzień czyli dziś chciałem go kupić gdy nagle sprzedawca prowadzi mi zamiast Kands Maestro rower Scud Atlantic i mówi ze to ten sam rower ta sama rama tylko naklejka inna. I ze tak od 2015 roku będzie zamiast napisu Kands bedzie Scud. Czy to rzeczywiście ten sam model roweru i niczym prócz naklejki sie nie różni? Czy sprzedawca mnie oszukuje? Prosze o szybką odpowiedz bo jutro koło południa mam wrócic jak by wszystko było ok z tym rowerem pod wzgledem osprzętu. Ewentualnie lepszy od Maestro pod tym wzgledem to też zły nie będe:)

Dziękuje

ps; przeczytałem na innym forum ze to ta sama wersja tylko ze jak w 2013 a nie 2014 bo np rózni sie hamulcami, Scud ma Sacon a kands tektro. Czy moze jest cos jeszcze za róznica miedzy tymi modelami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...