pawelni Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam. Piszę do was w konkretnej sprawie. Chciałbym kupić szosówkę do 3000 zł, jestem troche zielony w tym temacie, ale wiem że niżej niz shimano 105 nie ma co szukać, dlatego proszę was o porade. Za jakim rowerem mógłbym patrzeć (chodzi o konkretny model) do 3000 zł uzywany w nienagannym stanie który posłuzy kilka sezonów. I jeszcze takie pytanie btw: Czy to prawda że wystraczy dziura w jezdni (nie duża) albo studenia w jezdni i odrazu robi się ósemka z opony? Jak to jest z tymi oponami, bo zastanawiam się miedzy szosówką a trekkingiem, a dylemat mam tylko o oponę, boję się ze po prostu przy jakies drodze lekko kamienistej czy dziurach w jezdni czy studni opona nie wytrzyma. Pozdrawiam!
Fenthin Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.