GEMON Napisano 11 Sierpnia 2014 Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam, posiadam rower Romet Jolone 2 i chciałbym do niego dokupić sakwy tylne i bagażnik. Zdecydowałem się na Sakwy Crosso Dry Big 2x30l tylko nie wiem jaki bagażnik wybrać aby pasował do mojej ramy i nie przeszkadzały hamulce tarczowe przy mocowaniu go. Znalazłem ten bagażnik: http://www.szumgum.com/bagaznik-rowerowy-crosso-tylny.html. Chce mieć 100% pewność że wszystko będzie razem dobrze pasować. A może polecicie inny bagażnik w tej cenie?
GEMON Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Nikt się nie wypowie? Potrzebuje odpowiedzi ponieważ a tydzień wyjeżdżam na kilka dni w Bieszczady a nie mam jeszcze bagażnika i sakw.
wojtasin Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 A masz w ogóle otwory do mocowania bagażnika? Bagażnik możesz kupić massload, prawie to samo, a taniej.
GEMON Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Napisano 12 Sierpnia 2014 Mam otwory do przykręcenia go na dole, ale na górze jest tylko jeden otwór z gwintem w tej malej rurce, wzmacniającej " tylny widelec", a po bokach nic nie ma, zastanawiam się teraz jak mogę go przymocować. Wie ktoś gdzie w Rzeszowie mógłbym kupić bagażnik do roweru, ale żebym mógł najpierw go przymierzy na rowerze. Edit: 15 zł taniej za "prawie to samo" to tyle co nic, wolę kupić bagażnik przystosowany specjalnie do tych sakw od tego samego producenta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.