Skocz do zawartości

[1500 zł] Kands Energy 1300 HYDRAULIKA ?

Exodiss

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony nie chcesz za dużo wydać a jednocześnie chcesz wymienić opony i napęd, to może lepiej zakupić od razu coś przystosowane do danego typu jazdy ;)

Pozycja bardziej wyprostowana (czyli dla większości osób bardziej wygodna) też jest w crossie. Oczywiście można kombinować z mostkiem itp. tylko to kolejne szukanie i wydatki. Tym sposobem to można przerabiać MTB nawet na szosówkę, tylko i tak zawsze coś nie będzie grało ;)

Czasem sam o nim nie wspominałeś w poście nr 4 tego wątku?

Deore w tym przypadku to także jest tylko tylna przerzutka, ale za to reszta napędu tylko o oczko niżej, czyli to czego nie uswiadczysz w markowych roweruch w tym przedziale cenowym. Zaoszczędzono oczywiście na kołach, rurkach, siodle i widelcu, ale to nic dziwnego w tym przedziale cenowym...

Oo czemu nikt mi nie wspomniał o Timer Tiesso 26 cali??
Przecież jest polecony w drugim poście z tego wątku, ja też pisałem, że jest lepszy niż Kands Energy 1300 i odsyłałem do niego po tym, jak stwierdziłeś że wolisz małe koło...

Warto się pakować w takiego no name?
Tak. Jak przeczytasz jeszcze raz własny wątek, to będziesz wiedział czemu :P 

Poczytałem sobie w ciągu nocy o tym wynalazku i powiem że jestem zdziwiony.

Firma Limber to tak naprawdę Zipp - oni robią między innymi skutery.

Zagapilem się i wcześniej tego roweru nie ogarnąłem tylko jakiegoś połamańca.

Firma daje 3 lata gwarancji no i mam autoryzowany sklep i serwis dosłownie 12 km od mojego domu :)

Jedyny feler to jest to że żeby mieć nadal gwarancję trzeba co rok robić płatny przegląd ale to przeboleje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...