Exodiss Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Siema, mam 168 cm wzrostu i nie wiem co jest dla mnie lepsze, cross czy MTb. Skłaniam się bardziej do MTB z cienkimi oponami bo jakoś na 26 czuje się najpewniej. Szukam roweru jak najtaniej i najlepszej jakości, nie chce wynalazków typu Lazaro czy Kands - chybaze ktoś mnie przekona. Podobno łatwo lakier odpada wiec juz widzę jaka to jakość. Wolałbym coś oryginalnego np. Unibike, Merida. Znalazłem dość fajny rower Merida Matts 100-V. Jest mi ktoś w stanie go polecić lub coś innego? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wxp Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 http://imgup.pl/di/21N1/img-20140619-115225.jpg mam taki po taniości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jak najtaniej i jak najlepszy hmm takie rzeczy to były w erze, jak jeszcze istniała, no i nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Krótka piłka, albo markowa rama z padacznym osprzętem (tak jak wymieniona Merida) albo wynalazki w rodzaju produktów Transroweru z lepszym i dość zrównoważonym osprzętem. Na poczatku sezonu Romet miał fajne ceny na ubiegłoroczne modele (np. 29er Jolene), może coś gdzieś jeszcze można dorwać... Albo poszukać wśród aktualnych wyprzedaży czegoś jednak z nieco wyższej półki. PS. Sam jeżdżę Meridą, żeby nie było że jakieś uprzedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 jeżeli interesuje cię używany MTB dobrej jakości zajrzyj do działu giełda, akurat chcę sprzedać rower MTB w rozmiarze 17 cali na dobrym osprzęcie Alivio Deore, jak by coś to mogę wysłać rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.