butchmk Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Witam, Poszukuję rozwiązania do zainstalowania telefonu na plecaku. Dosyć często w drogę zabieram plecak i ściąganie go żeby wydobyć telefon jest trochę denerwujące. Może macie jakieś propozycje etui mocowanego do szelek plecaka? Jak wy rozwiązujecie tą sprawę? Może macie zupełnie inne patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtomashx Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Proszę: http://www.ebay.com/itm/Roswheel-Cycling-Bike-Bag-Front-Tube-for-Cell-Phone-4-8-4-2-/190900547709?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c728f307d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchmk Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jest to jakieś rozwiązanie. Macie jeszcze inne propozycje? Może coś co można zintegrować z plecakiem. Wrzucajcie swoje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzech1991 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 wrzucanie do kieszeni na napoje, ale ja trzymam telefon po prostu w kieszeni spodni. Po problemie, i tak widzę na smartwatch-u co się z nim dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 http://www.w ogóle.pl/pokrowiec-na-telefon-deuter-phone-bag.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Mam ten pokrowiec Deutera. Spisuje się bardzo dobrze, ale telefon non stop przy głowie to nic dobrego na rowerze. Mnie wkurza i tyle. Ja już praktycznie nie przyczepiam go do szelek plecaka i służy mi po prostu za ochronę telefonu w plecaku Zwróć dużą uwagę na rozmiar. Posiadam większą wersję pokrowca, telefon Samsung Galaxy Gio mieści się idealnie. Z czymś większym będzie problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.