Krystian13 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Mam pytanie dotyczące roweru Kross Hexagon V2, który posiadam. Myślałem nad zmianą amortyzatora, tylko nie wiem ile cali ma rura sterowa. Także chciałem zapytać czy mogę kupić amortyzator z dłuższą lub krótszą rurą o około 5mm?
beardman Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Witaj 1. Zmień tytuł tematu, zanim wyląduje w koszu (dodaj nawiasy kwadratowe np tak :" [Rura sterowa] - Kross Hexagon V2 " ) 2. Masz rurę sterową o średnicy 1 i 1/8 " 3. Nowe amory maja standardowo dużo dłuższą rurę sterową, którą po zakupie się przycina pod swój rower i swoje "widzi mi sie". Docina się zwykle minimalnie dłuższą (np o 2 cm) i daje podkładki dystansowe. Wtedy w razie czego można sobie wypróbować różne położenia mostka przekładając podkładki nad i pod mostek. 4. Przy zakupie używanego amorka trzeba pilnować, żeby rura w amorku nie była za krótka. Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 10 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 10 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.