Skocz do zawartości

Kross level a3 2013 czy level a3 2014 ? i pytanie bonus ...

foger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , szukam opinii rocznika 2014 ale niestety , są tylko pochlebne opinie level'a z 2013 , przyznaje że nowa rama z 2014 bardziej mi sie podoba ale jak z jej wytrzymałością ? czytałem opinie że ramy z rocznika 2014 " Zawijają się pod stopą przy ostrych podjazdach "  zależy mi na ramie która ewentualnie nada się już do rozbudowy w przyszłosci , osprzęt nie gra dla mnie tak wielkiej roli , bo sporo mogę wymienić w między czasie , ale ramę chce mieć jako bazę więc chce by była w miare mocna i zwrotna bo lubie poszaleć i to główny warunek jaki rower musi spełniać , zwrotna ze sportowym zacięciem bo jeżdzę dość agresywnie ,taki styl sprawia mi frajdę niezależnie od nawierzchni ...czy to asfalt czy las , konary/korzenie , małe dropy ,strome zjazdy/schody ... nieważne , ma być zabawa .   drugie pytanie brzmi : czy znajdę kompromis między lekkim DH ( full'em ) a rowerem na asfalt ? mieszkam w mieście ... potrzebował bym roweru który nie zabije mnie 50km po asfalcie ale pozwoli tez na ostrzejszą jazdę w dużo cięższym terenie, stoję przed takim oto wybore , albo level ... lub inne mtb do 2tyś lub... coś do lekkiego dh/freeride pod warunkiem że sprzet ten nada się tez do zwykłej jazdy miedzy miastami jak i podjazdem do pracy bez wypruwania sobie flaków :D innymi słowy teren i asfalt 50/50 , nie mogę wybrać między jednym a drugim , w grę wchodzi tylko połączenie, nie lubię sie ograniczać , przy opcji full zawiecha wiadomo ... budżet większy . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...