klopot8888 Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Mam problem z zaciskiem X0 dziś odpowietrzałem hamulce i wszystko szło dobrze aż do momentu kiedy nie mogłem wtłoczyć płynu hamulcowego do przewodu od zacisku. Kiedy spróbowałem zrobić to samo ale na klamce również na strzykawkach było takie ciśnienie ,że nie było mowy wtłoczyć płynu. Co może być przyczyną zaistniałej sytuacji?? Pozdrawiam Kuba Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez klopot8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 dźwignia klamki w jakim jest położeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Położenie dźwigni klamki nie ma znaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 normalna sprawa. Spróbuj lekko odkręcić regulator pad contact. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi