leniwyzaskroniec Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam. Kiedyś polecano mi tą kurtkę na forum i wkońcu chyba nadszedł czas na jej zakup. Ciekawa promocja na Evansie. http://www.evanscycles.com/products/endura/mt500-hooded-jacket-ec019857 Myślicie, że jeszcze staniej czy już tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareksu Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ja bym się nie zastanawiał, kupowałem w PL za 700 PLN i nie żałuję wydanych pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chopen13 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Szkoda tylko, że promocja obejmuje kolor burgund. Sam przymierzam się do zakupu tej kurtki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 · Ukryte przez safian, 11 Sierpnia 2014 - Spam Ukryte przez safian, 11 Sierpnia 2014 - Spam Gdyby ktoś robił zakupy na Evanscycles, to mam kupon na 45 GBP do oddania za 200 pln. Zawsze parę groszy do przodu. Priv. Odnośnik do komentarza
dareksu Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ja mam burgund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.