silent001 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam, kupiłem rower ( sprowadzony z niemiec za grosze ), nie zamierzam nim jeździć, chce go po prostu sprzedać. Rama : Battaglin World Champion Siedzenie : Triathlon Koła : Michelin posiada bidon, bezprzewodowy licznik, rozbudowaną kierownicę ( nie wiem jak się to nazywa bo jestem w tym zielony, coś jakby podłokietniki ) jutro dodam zdjęcia, rower jest praktycznie nowy, idealny stan, ma pare rys na kierownicy, pedałach i tylnym kole. Czy byłby ktoś w stanie go wycenić ? Lub po nazwach firm określić na oko ile to może być warte ? Jutro dodam zdjęcia .
barbapapa11 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Zmień nazwę tematu na poprawną po pierwsze. Pod drugie trochę mało informacji, więc dopóki nie dopiszesz to nikt ci nie pomoże.
Looser Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 uhhmm juz ci wroze z fusow herbaty ktora jest przedemna...skoro jestes kompletnie zielony i nie znasz czesci poza rama siodelkiem i oponami (chociaz oprocz producenta model tez bylby niezly bo sa opony za grosze i za ciezkie dolary) to jak oczekujesz wyceny to dobrze by bylo jakbys wrzucil duzo dokladnych zdjec
marco68 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 To włoska firma, rower szosowy może mieć ponad 25 lat
silent001 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Okej, jutro rano zrobie sporo zdjęć i postaram się wszystkie wrzucić .
djzatorze Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 sprowadzony z niemiec za grosze Aby na pewno z pewnego źródła...? W naszym kraju wielka okazja z używanym rowerem pachnie różnie.
silent001 Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Napisano 9 Sierpnia 2014 dobra, zdjęcia są tutaj w nowym temacie, zapraszam http://www.forumrowerowe.org/topic/168000-rower-zdjecia-czesci-mojego-roweru/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.