Rider13 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam, Jakiej szerokości opony zmieszczą się do KTM Ultra 1964? Myślałem o 2,35 ale nie wiem czy się zmieszczą. Może zmieszczą się te http://rowertour.com/schwalbe-hans-dampf-evo-tl-tsc-27-5x2-35-opona-zwijana.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadess Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Najlepiej zmierz szerokość widelca przedniego jak i widełek z tyłu zamień to na cale i po sprawie ( nie rob na styk , zostaw troche luzu od widelców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rider13 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Było 6 cm czyli 2,36 cala a opona jest 2,35 to zmieści się? Ok zmierzyłem dokładnie z tyłu jest około 0,5mm odstępu od obręczy z jednej i drugiej strony, a z przodu i tak jest troche szerzej bo coś około 7cm czyli raczej powinny się zmieścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Możesz się tu podzielić informacją po jakiego grzyba do klasycznego HT opona trialowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rider13 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Bo chcę, i mi tak wygodnie a jak tu żądałem odpowiedzi czy mi się zmieszczą a nie po kiego grzyba. Sorry odległości było 0,5 cm a nie 0,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Żądać to sobie możesz ale chyba nie tutaj. I po jakiego grzyba nam te wymiary skoro nie koniecznie wszystko musi się zgadzać jak wsadzisz taki balon i go napompujesz, że już o szerokości obręczy nie wspomnę bo to też ma znaczenie. I misiaczku drogi napęd. Pomierzyłeś co się stanie z łańcuchem przy 1x1 jak wstawisz taką szeroką oponę?? Pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadess Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Powinna sie zmiescić , ale moze być własnie problem z łańcuchem na przełożeniu 1x1 po napompowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rider13 Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ok dzięki Myślę też nad wstawieniem 2,25 z tyłu i 2,35 z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Możesz się tu podzielić informacją po jakiego grzyba do klasycznego HT opona trialowa?? + do lansu na dzielni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brambor Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Jeżeli to jeszcze cokolwiek wniesie do dyskusji, to ja bez problemu wsadziłem Nobby Nic 27,5x2,35 (60-584). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.