TomekNysa Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam Mam taki mały problemik.Dostało mi się trochę preparatu (Brunox do amortyzatorów) na klocki hamulcowe, przez co hamulec słabo działa.Jakie jest rozwiązanie problemu ?? Hamulec to Avid DB1.
jasinski21444 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Wymiana klocków i przemycie tarczy rozpuszczalnikiem
TomekNysa Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Klocki mają przejechane jakoś 80km i szkoda mi je wymieniać. Da się je może przeczyścić
szybkilopez Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Pomoczyć w jakimś odtłuszczaczu np. (alkohol izopropylowy) i przetrzeć drobnym papierem ściernym na pewno coś pomoże.
TomekNysa Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Dobrze postaram się coś zrobić. Jak ktoś będzie miał jeszcze jakiś pomysł to proszę o odpowiedź.
Mod Team Puklus Napisano 7 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.