Quonirath Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Hej wszystkim! Przyszedł czas na zakup kasku i mam mały dylemat a mianowicie nie wiem który kask wybrać. Zastanawiam się nad modelami Uvexa Quatro i Xenova. Oba kaski były mierzone i są ok. Cenowo hmm chyba podobnie bo Xenova 260 zł a Quatro 439 ale w zestawie są okulary Uvex Hawk Pola Optic. Który waszym zdaniem jest wyższym, lepszym modelem? Pozdrawiam Quoni
iza121 Napisano 8 Sierpnia 2014 Napisano 8 Sierpnia 2014 według opisu wyższy model to quatro, choćby patrząc na double inmould (xenova, ma tylko inmould). Nie mniej jednak ja mam Xenovą, już drugą, pierwsze skończyła na kamieniu i polecam, głowa po crasch teście została cała
Quonirath Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Napisano 8 Sierpnia 2014 @iza właśnie dzisiaj też doszukałem się tego szczegółu ale dzięki za pomoc. Wybiorę chyba jednak Quatro ponieważ będę maił bardzo dobrą cenę na niego i jeszcze dodatkowe okulary
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.