paww123 Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 witajcie, czy ktoś posiada ten rower?, zastanawiam sie nad kupnem. Proszę o opinie jak sie sprawuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Jak chcesz wywalić tyle kasy i nie mieć nawet powietrznego widelca to kupuj. Jak dla mnie przy tym co oferują i za jaką ceną to trzeba chyba być maniakiem tej marki by cokolwiek od nich kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paww123 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 dziekuje za odp., co w takim razie jesli nie moja propozycja?, mam ok 4k do wydania, kross spodobał mi sie wizualnie i osprzetowo, dodam ze biore tez pod uwage treka calibra 9, temat moze wydawac sie nudny jednak prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Ten Trek to już zdecydowanie lepiej. W tym przedziale cenowym bardzo interesująco wypada Romet Rambler 650B 4.0. Bardzo fajnie poskładany ale nie mam pojęcia jak z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Kross strasznie drogi, zdecydowanie przesadzają. Na dobrerowery znajdziesz już w cenie wyprzedażowej modele 2014. A Rambler... no, centa fajna, epicon fajny... ale to malowanie. Dżizas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.