balik150 Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam, w sobote wybieram sie po pierwsze spodnie rowerowe z pampersem. Chce przeznaczyć na nie około 100zł. Jedzie tylko po asfalcie, wycieczki po około 100km. Jakie firmy warte są uwagi? Czy słyszał ktoś o firmie Brugi?
macias26 Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie, o tej firmie nie słyszałem, ale za to znajomy korzystał z usług Forza Sport. Robią odzież kolarską na zamówienie. Fajnie, bo można dopasować do swoich potrzeb
provid Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Mam dwie pary spodni z pampersem i spodenki ze zdejmowana wkładka z Bruggi i są całkiem znośne, tym bardziej ze dostałem je w promocji jakoś w lutym. W każdym bądź razie szwy trzymia jeszcze, poducha z coolmaxu jest jeszcze ok.
MikeSkywalker Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Osobiście jeżdżę w spodenkach Rogelli i polecam tą firmę, po 2 latach tylko pampers nieco się ubił (w modelach za stówkę to normalne) a poza tym nic się nie dzieje.
LazyPete Napisano 22 Sierpnia 2014 Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie, o tej firmie nie słyszałem, ale za to znajomy korzystał z usług Forza Sport. Robią odzież kolarską na zamówienie. Fajnie, bo można dopasować do swoich potrzeb A możesz coś więcej powiedzieć o tych spodenkach Forza? Jak wkładka, jakość wykonania?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.