balik150 Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam, w sobote wybieram sie po pierwsze spodnie rowerowe z pampersem. Chce przeznaczyć na nie około 100zł. Jedzie tylko po asfalcie, wycieczki po około 100km. Jakie firmy warte są uwagi? Czy słyszał ktoś o firmie Brugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias26 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nie, o tej firmie nie słyszałem, ale za to znajomy korzystał z usług Forza Sport. Robią odzież kolarską na zamówienie. Fajnie, bo można dopasować do swoich potrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Mam dwie pary spodni z pampersem i spodenki ze zdejmowana wkładka z Bruggi i są całkiem znośne, tym bardziej ze dostałem je w promocji jakoś w lutym. W każdym bądź razie szwy trzymia jeszcze, poducha z coolmaxu jest jeszcze ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Osobiście jeżdżę w spodenkach Rogelli i polecam tą firmę, po 2 latach tylko pampers nieco się ubił (w modelach za stówkę to normalne) a poza tym nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LazyPete Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie, o tej firmie nie słyszałem, ale za to znajomy korzystał z usług Forza Sport. Robią odzież kolarską na zamówienie. Fajnie, bo można dopasować do swoich potrzeb A możesz coś więcej powiedzieć o tych spodenkach Forza? Jak wkładka, jakość wykonania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.