Beexid Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam Jestem totalnym nowicjuszem w temacie rowerów więc proszę was o pomoc w sprawie bagażnika i błotników. Kupiłem rower jak w temacie (genesis solution 2.0) i chciałbym zamontować do niego bagażnik tylko mam teraz problem jaki kupić i jak zamontować. Mam taki otwór i nie wiem czy nadawał by się on do montażu bagażnika: Jeśli nadaje się to prosiłbym o doradzenie jakiegoś wytrzymałego pod sakwy. Druga sprawa to jeśli już będę mieć ten bagażnik to jakie mógłbym dokupić błotniki. Z góry dzieki.
talento259 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 http://screenshooter.net/8125540/mcxowso ten czerwony nie będzie się na moje oko nadawał, a zielony jak najbardziej.
Beexid Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Napisano 10 Sierpnia 2014 A czy do kół 27.5 cala są jakieś specjalne bagażniki czy da się zamontować po prostu taki na 26/28 cala? No i czy da się dopasować przy tym jakiś błotnik?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.