czaro88 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Witajcie, Akurat mam dzień przerwy na rower więc zapytam was zanim zerwę to "coś" co jest na mojej korbie, ten pomarańczowy plastik z napisem "PET",kto pyta nie błądzi a , że jestem zielony w temacie - pytam .Chcę to zerwać ponieważ okropnie hałasuje gdy wrzucę na drugi bieg. Powiedzcie mi uprzejmie co to takiego, do czego to służy oraz czy mogę to bez problemu oderwać.
Mod Team safian Napisano 5 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja widzę naklejkę na wózku przedniej przerzutki W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale pewnie oznacza minimalną odległość między wózkiem a zębatkami korby przy zmianie biegów
tobo Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Jest to fabryczna naklejka ułatwiające ustawienie przerzutki przy jej pierwszym montażu. Montownie rowerów pozostawiają je, zbędnie.
czaro88 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 Dzięki wielkie, Myślałem podobnie, ta miara 1mm to zdradzała. W takim razie jutro to ustrojstwo zrywam,
tobo Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zawsze mnie dziwi dlaczego w sklepach pozostawiają ten dodatek. To trochę tak jakby rower wyjęli z pudła i nie ściągnęli z niego kartonów zabezpieczających
BikerLight Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Dobrze że zdejmują przynajmniej plastikową blokadę z pantografu;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.