nikewoman25 Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ja osobiście wybrałam się wczoraj w moje góry (Góry Sowie)... krótki opis trasy, którą pokonałam na http://www.1015mnpm.fora.pl/viewtopic.php?t=34, jeśli są chętni na jakieś wypady niekoniecznie po samych górach(kwestia dogadania miejsca), proszę o kontakt....Jak to się mówi razem raźniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahu Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Gratuluje pięknej trasy. Pierwszy raz słyszę o szlaku rowerowym na Wielka Sowę. Którędy on biegnie? Bo jeśli pokrywa się z niebieskim szlakiem pieszym od Przęłęczy Walimskiej, to rzeczywiście podjazd jest stromy i kamienisty (przynajmniej tak go zapamiętałem zjeżdżając w dół). Co do wspólnej jazdy to ja jestem za! Rozważam wypad w Góry Sowie podczas najbliższego weekendu, ale korci mnie jeszcze Masyw Śnieżnika i Jeseniki. Na razie nie moge sie zdecydować, więc jesli ktos miałby jakies propozycje, to ja jestem otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikewoman25 Napisano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No chyba mówimy o tym samym szlaku chociaż kto wie......tam się teraz chyba troszkę pozmieniało wydaje mi sie...Ale bez problemów wszędzie można trafic ostatnio gmina postawiła troszkę na rozwój zdaje się wiec nie jest źle...Wieżyczka odrestaurowana, szlaki poprawione, turystów nie brak...Chyba jest dobrze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Tez sie wybieram na Wielka Sowe... A w ten weekend chyba Sleze jednak zalicze... Jutro rower odbieram z servisu (przymusowy - gwarancja) wiec trzeba bedzie go troszke przegonic... A i pogoda sprzyjac bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.