Skocz do zawartości

[Rower] Ocena Scott Voltage fr 30

Azzilson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak,do sprzedającego,ale nie każdy sprzedający mówi prawdę,dlatego wole się upewnić u takich,którzy się na tym znają,bo sam znawcą średnim jestem

Edit// 

Jeszcze podrzucę kilka fotek ,które mi przesłał na maila

http://speedy.sh/3NJmz/Scott-foty.zip

Foty z bliższa 

Przepraszam,ale potrzebuje pilnie odpowiedzi..

Napisano

Link coś nie teges.

Opis roweru niepełny i się nie zgadza. Ta kiera to na pewno nie Funn Fatboy i ogólnie nie pod takie przeznaczenie roweru (za wąska).

Nie ma nic o obręczach. Szprychy Dt i piasty Dartmoor to też za mało tak samo jak kaseta shimano (shimano jakie?). Jak na rower za 4100 to g... nie opis. Sprzedając rower za tyle kasy trzeba być troszkę solidniejszym w opisie.

Ogólnie ramka do FR bardzo dobra i bardzo solidnie wykonana, do DH już nie koniecznie, ta dwupółka z przodu też mi nie bardzo pasuje do takiego roweru.

EDYTA:

Kiera faktycznie funn fatboy ale jakiś przedpotopowy model i nie do FR.

Z tyłu brak adaptera pod hamulec, zamontowane prowizorycznie na jakichś tulejkach. Patent słaby i nie trwały. Tracze do dupy jakieś chyba wycinanki łowickie od dratmoora, ładnie wyglądają kiepsko hamują.

rower faktycznie wygląda na mało katowany i tak może być bo jak by chciał na tym zestawie naprawdę jezdzić FR to na dzień dobry urwał by tylny hamulec nie mówiąc już że na tej wąziutkiej kierze zero kontroli.

Napisano

Nie nie kręci, po prostu złożył rower na lans i się nie zna albo olewa temat. Doczyaj mój poprzedni post bo ci tam jeszcze dopisałem.

Aha no hamulce avidy dość wysokiej grupy ale jednak avidy. Mogą ale nie muszą się psuć.

Ogólnie nie mówię ze to zły zakup ale w tej cenie można mieć nowy rower wcale nie gorszy a na pewno sensowniej złożony i z gwarancją.

Napisano

No no ładna maszynka tylko ze dużo droższa ale myślę że warta swej ceny. W tamtym masz jeszcze tylną przerzutkę na długim wózku. Kto zakłada długi wózek do FR.

Sprawdz priva, coś ci wysłałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...