Skocz do zawartości

[wspólna jazda] bikerzy z Lublina

djtomas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jest ktoś na tym forum z Lublina? Z chęcią bym się spotkał, wymienił uwagi, pojeździł.

POzdr.

ps. jak wyedytować temat?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

bry. skoro zbiera sie jakas ekipa rowerowa z lbn to trzeba bedzie odwiedzic mase w ostatni piatek wrzesnia. zakladam ze bedziecie ;] ps. na masie lipcowej bylo 5osob wiec troche nie wyszla :D

Napisano

ja też chętnie moge sie wybrać na wspólne przejażdzki itp. Wrazie jakiejś masy czy coś piszcie na priva czy cóś

Zmrok gdzie najczesciej umawiacie sie na mase??

Napisano

na wrześniową masę i ja się piszę! tylko żeby tym razem ktoś był! :twisted: na ostatniej byłem sam albo wszyscy się zmyli jeszcze przed planowym rozpoczęciem.

Oczywiście jestem otwarty na wszelkiego rodzaju inne wyjazdy, przejazdy, bardziej lub mniej zorganizowane :wink:

Napisano

mi to najlepiej pasuje w sobote i gdzieś koło połudna bo jestem z poza lublina (niemce) i na 18 to troche mi nie bardzo pasuje i pewnie dexter też by przyjechał ze mną tylko zeby to nie byo na 18 bo my z poza lbnu jestesmy

• 2 tygodnie później...
Napisano

pisze na temat wspólnego wyjazdu

Zapraszam wszystkich chętnych na wyjazd do Kazimierza

w niedziele 1 paź o godzinie 11 na placu litewskim

Póki co jest pewne 5 osób jeśli ktoś chce jechać to pisać tu

Napisano

pisze na temat wspólnego wyjazdu

Zapraszam wszystkich chętnych na wyjazd do Kazimierza

w niedziele 1 paź o godzinie 11 na placu litewskim

Póki co jest pewne 5 osób jeśli ktoś chce jechać to pisać tu

A jaki typ trasy przeważa, jest to szosa, czy bardziej trasa XC? Hehe...bo zastanawiam się czy dam swoim ROMETEM rade przez pola :)

Pozdrawiam,

Piotrek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...