Skocz do zawartości

[wypady rowerowe na Kaszubach]Potrzebna pilnie najlepsza baza wypadowa

Kasumi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tydzień urlopu mi się spontanicznie trafił,chciałbym poznać na rowerze Kaszuby.Z racji,iż jechałbym z kobietą zakładam wysoce rekreacyjną jazdę. Poszukuję w tym celu najlepszej miejscowości na bazę i ze względu na zaplecze i możliwości odwiedzenia jak największej ilości ciekawych miejsc:)

Z góry dzięki:)

Napisano

W Bikeboard, chyhba numerze czerwcowym było o Kaszubach ;] Ja mam rodzinę na kaszubach ale jakoś nie miałem okazji brać roweru ze sobą ze śląska aby posmigac tam ale polecam zobaczyć Wdzydze oraz wielkie jeziora no i Wierzyce, można również zobaczyc kręgi kamienne a cikawy opis wycieczki który zawierał w planie Wdzydze, jedne kręgi drugie itd. był właśnie w Bikeboard o którym pisałem :)

Napisano

mam tego Bikeboarda,czytałem to,ale tam jest tylko jedna wycieczka...mi chodzi o mijesce na wypady, na wiele wycieczek:)

Napisano

mam tego Bikeboarda,czytałem to,ale tam jest tylko jedna wycieczka...mi chodzi o mijesce na wypady, na wiele wycieczek:)

2 lata temu byLem w Chmielnie k/Kartuz -- blisko Wieżyca. Kartuzy i Trójmiasto gorąco polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...