DEVILEK Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Na sprzedaż leci używany przez moją osobę amortyzator RST Titan AIR-RL. Skok 100mm, golenie 32mm, haki pod oś 9mm, zdalna blokada z manetki, regulacja odbicia u dołu goleni ( imbusem, ponieważ zgubiłem pokrętło ). Amortyzator technicznie bez zarzutu, miesiąc temu czyszczenie + wymiana oleju. Uszczelki w stanie idealnym, golenie nie porysowane, blokada działa jak powinna. Rura sterowa 1.1/8" o długości 18.5cm. Jeżdżony pod lekką osobą, bez skakania ; ot jazda po mieście, czasami zobaczył góry. Cena sądzę, że niska, bo 200 zł + wysyłka. Zmieniłem na R7 i ten tylko zajmuje miejsce. Zdjęcia
zienio Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Kolego devilek masz zapchaną skrzynkę Gdyby kolega zrezygnował ustawiam sie w kolejce po amorka.
marco68 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Po co kolega wystawia rzeczy które są sprzedane? Tego nie rozumiem?
DEVILEK Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Napisano 5 Sierpnia 2014 Jakbyś nie zauważył, wystawiłem go około godziny 16, sprzedany został chwilę po godzinie 18. Gdzie widzisz problem ? Mam czekać, aż ktoś się zastanowi nad zakupem ... Jest osoba zdecydowana, zapłaciła i tyle.
marco68 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Dyskusja zbędna, pisałem do ciebie około 17,sprzedałeś po 18 ?gdzie tu logika?
adriansocho Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Może nie było go przy kompie, a jak usiadł, to odczytał wiadomości po kolei i sprzedał pierwszemu zainteresowanemu...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 10 Sierpnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.