DEVILEK Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Na sprzedaż leci używany przez moją osobę amortyzator RST Titan AIR-RL. Skok 100mm, golenie 32mm, haki pod oś 9mm, zdalna blokada z manetki, regulacja odbicia u dołu goleni ( imbusem, ponieważ zgubiłem pokrętło ). Amortyzator technicznie bez zarzutu, miesiąc temu czyszczenie + wymiana oleju. Uszczelki w stanie idealnym, golenie nie porysowane, blokada działa jak powinna. Rura sterowa 1.1/8" o długości 18.5cm. Jeżdżony pod lekką osobą, bez skakania ; ot jazda po mieście, czasami zobaczył góry. Cena sądzę, że niska, bo 200 zł + wysyłka. Zmieniłem na R7 i ten tylko zajmuje miejsce. Zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jestem zainteresowany tym amorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zienio Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Kolego devilek masz zapchaną skrzynkę Gdyby kolega zrezygnował ustawiam sie w kolejce po amorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Po co kolega wystawia rzeczy które są sprzedane? Tego nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jakbyś nie zauważył, wystawiłem go około godziny 16, sprzedany został chwilę po godzinie 18. Gdzie widzisz problem ? Mam czekać, aż ktoś się zastanowi nad zakupem ... Jest osoba zdecydowana, zapłaciła i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dyskusja zbędna, pisałem do ciebie około 17,sprzedałeś po 18 ?gdzie tu logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Może nie było go przy kompie, a jak usiadł, to odczytał wiadomości po kolei i sprzedał pierwszemu zainteresowanemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas2004 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ewidentnie cena za amora była zbyt niska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.