matis1906 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Serdeczne powitania dla Panów rowerzystów i Pań rowerzystek. Popijając zieloną herbatę zadumałem się nad statystyką naszego forum i posiadania przez nas rozmiarów kół. Nie od dziś wiadomo że rozmiar 26" był przez dłuugi czas jedynym/najpopularniejszym w MTB . Kilka lat temu rowerowy świat mocno ruszył do przodu i poznaliśmy kolejne rozmiary , dziś mające większy popyt od poczciwych 26". "Zapytuję" was zatem na jakim kole się poruszacie. Na szlakach można spotkać kilka rodzajów wielkości kół , ciekawe na jakim rozmiarze statystycznie jeździ nas najwięcej , mniej i najmniej . Przy okazji stworzyłem kilka dodatkowych pytań dotyczących waszych rowerów. Zapraszam wszystkich serdecznie ! http://www.interankiety.pl/interankieta/3d47af87a1a1471d1a15a7ac42529c65 Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A gdzie wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 26 is not Death ! Tylko 26 , ew 27.5 ale wiem że do 29 mimo 193cm wzrostu nie wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 A dlaczego nie wrócisz jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 26 bardziej mi pasuje ze względu na większą zwrotność i przez kilka innych aspektów .... ale nie śmigam xc tylko AM/Enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 W dropo pochodnych stylach raczej będzie 26 przeplatane z 24 i to sie chyba raczej nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Chyba nie ma możliwości udostępniania wyników dla wypełniających ankiety , jutro popracuję nad podobną , z możliwością wglądu do statystyk. Obecnie: 24" 0% 26" 71% 650B ( 27,5) 8% 28" 13% 29" 8% Tak na szybkości sonda dotycząca wyłącznie pytania o rozmiar kół z możliwością wglądu do statystyk : http://sonda.hanzo.pl/sondy,230248,N8H0.html Pozdrówka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 a. Zdecyduj się czy chodzi o jeden rower czy kilka rowerów, bo w pytaniach jest raz tak raz tak. Do tego dochodzi problem, że nie każdy mając kilka rowerów ma ten sam rozmiar koła. b. Dlaczego nie forumowa ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A jak się robi na forum ankietę ? EDIT: Edytowałem ostatnie pytanie , odnosi się teraz do jednego roweru o którym odpowiadamy w pytaniach powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianek80 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tylko i wylacznie 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A jak się robi na forum ankietę ? EDIT: Edytowałem ostatnie pytanie , odnosi się teraz do jednego roweru o którym odpowiadamy w pytaniach powyżej. Przy tworzeniu lub edytowaniu tematu powinny być dostępne odpowiednie opcje. Z tego co widzę są z prawej strony "zarządzaj ankietą". To popraw też drugie pytanie: "Szerokość opon w moich rowerze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 zekker - Kurcze, faktycznie jest taka opcja . Baran ze mnie :| Nie mam możliwości edycji pierwszego postu w tym temacie. Proszę zatem o zamknięcie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 To zamykam, jakby co to PW. Na przyszłość - prosząc o zamknięcie tematu najlepiej zgłosić post do moderacji (po prawej stronie pod każdym postem), bo inaczej ciężko zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.