Skocz do zawartości

[Ankieta] Dotycząca rozmiaru kół

Rekomendowane odpowiedzi

Serdeczne powitania dla Panów rowerzystów i Pań rowerzystek.

Popijając zieloną herbatę zadumałem się nad statystyką naszego forum i posiadania przez nas rozmiarów kół.

Nie od dziś wiadomo że rozmiar 26" był przez dłuugi czas jedynym/najpopularniejszym w MTB .

Kilka lat temu rowerowy świat mocno ruszył do przodu i poznaliśmy kolejne rozmiary , dziś mające większy popyt od poczciwych 26".

"Zapytuję" was zatem na jakim kole się poruszacie. ;)

Na szlakach można spotkać kilka rodzajów wielkości kół , ciekawe na jakim rozmiarze statystycznie jeździ nas najwięcej , mniej i najmniej .

Przy okazji stworzyłem kilka dodatkowych pytań dotyczących waszych rowerów.

Zapraszam wszystkich serdecznie !

Zapraszam!

Chyba nie ma możliwości udostępniania wyników dla wypełniających ankiety , jutro popracuję nad podobną , z możliwością wglądu do statystyk.

Obecnie:
24"   0%
26"   71%
650B ( 27,5)   8%
28"   13%
29"   8%

Tak na szybkości sonda dotycząca wyłącznie pytania o rozmiar kół z możliwością wglądu do statystyk :

Pozdrówka !

A jak się robi na forum ankietę ?

EDIT: Edytowałem ostatnie pytanie , odnosi się teraz do jednego roweru o którym odpowiadamy w pytaniach powyżej.

Przy tworzeniu lub edytowaniu tematu powinny być dostępne odpowiednie opcje. Z tego co widzę są z prawej strony "zarządzaj ankietą".

To popraw też drugie pytanie:

"Szerokość opon w moich rowerze"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...