dervill Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam Szukałem na forum ale dość mało jest opinii/informacji o Baradine DS 10. Niestety mam hamulce dostosowane do okładzin żywicznych a muszę teraz kupić klocki do moich hamulców BR-M395. Szukam opinii na temat wyboru między B01S czy Baradine DS 10. Cena prawie taka sama. Nie spodziewam się wielkich rewelacji po tych klockach, ale czy jest jakaś duża różnica między nimi. Mam też możliwość kupienia spiekanych metalicznych Baradine w cenie 30zł na koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie ma czegoś takiego jak hamulce dostosowane do okładzin żywicznych. To tylko marketing . Kupuj metaliczne a2z / spiekane rwd / i ciesz sie mocniejszym hamulcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervill Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Michał dzięki za odpowiedź. Możesz napisać konkretny model jaki będzie pasował do hamulców BR-M395. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Nie kupować Baradine ... to strata pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervill Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 kupilem jednak A2Z Eco. Przekonaly mnie opinie. Jak juz pojezdze to napisze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.