wiater Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, Do sprzedanie mam NOWE hamulce MAGURA MT4 w rzadkim biało-czarnym kolorze + gratis: tarcze, klocki, zestaw do odpowietrzania. O zaletach hamulców: siły i modulacji nie będe się rozpisywał. Uprzedzając pytania: sprzedaję ponieważ te pochodzą z wymiany gwarancyjnej modelu MT2, a ja kupiłem nowe żeby móc jeździć. W skład zamawianego zestawu wchodzi: - nowy komplet hamulców MAGURA MT4 (przód + tył - długość przewodów po 180 cm) - nowe klocki hamulcowe MAGURA 7.1 PERFORMANCE (komplet przód + tył) + gratisy ze starego zestawu hamulców: - używane klocki MAGURA 7.3 (komplet przód + tył , przebieg około 1500 km) - używane klocki metaliczne spiekane A2Z GOLD (komplet przód + tył, przebieg niecałe 1000 km) - używane tarcze MAGURA STORM SL 180 i 160 mm (przebieg około 1500 km, tył ma lekkie bicie) - kompletny zestaw do odpowietrzania od 4YOURBIKE - oryginalny olej mineralny MAGURA ROYAL BLOOD (jedna pełna buteleczka 100 ml, druga około 40 ml) Zapraszam do licytacji. http://allegro.pl/nowe-biale-hamulce-magura-mt4-mega-zestaw-tanio-i4485906000.html W Rzeszowie możliwy odbiór osobisty.
Mod Team durnykot Napisano 18 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 18 Sierpnia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.