Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wyborze

Gość Sebastian

Pytanie

Gość Sebastian
Napisano

Witam , przedstawie sie w wielkim skrócie , Sebastian ... 187 cm i 75 kg i miło mi Was poznać , z uwagi na mnogość sprzętu i osprzętu proszę o pomoc w wyborze rumaka dla mnie , ciężko będzie zdefiniować do czego ma służyć bo : lubie asfalt na równi z niedostępnymi terenami , alsfalt... bo mieszkam w katowicach a teren... bo ciągnie mnie po za miasto w poszukiwaniu emocji  , więc sprzęt w który będę celował nie powinien miec problemu łyknąć 100 km jak i zjechać z aflatu w błoto , zjazdy i wszędzie tam gdzie Kowalski nie wjedzie na trzeźwo , lubię ostro jeżdzić i to niezależnie od terenu,podłoża .... zwrotność to dla mnie podstawa , na rowerzę muszę czuć się pewnie,geometria ramy nie może być z dupy , 5 lat temu miałem składaka na ramie duncon cocker , widelec 300m skoku reszty nie pamietam ale kupiłem go od kumpla za 3tyś , on złozył go za 4,5 tyś , miałem wgląd w każdą część z paragonów prócz widelca i teraz tak... maszyna zwrotna , pancerna i wszystko pięknie ale na dłuższe wypady się nie nadawała , więc sprzęt do freeridu , downhillu nie jest dla mnie jak również szosówka , więc potrzebuje sprzętu który połączy w rozsądny sposób te dwa światy , moją propozycją jest Kross Level a3 z 2013r cena - 1660zł ( ceneo ) Athor spirit - 2400zł (sklep ) to mój faworyt i to była by górna granica której przekroczyć nie mogę , czekam na waszę rady , proszę tylko by cena nie przekraczała 2 tyś , spirit jest ładnym wyjatkiem :P Pozdrawiam 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sebastian
Napisano

Hmm jest coś jeszcze godnego uwagi ? spirit bardzo mi się podoba ale cena , w moim przypadku bardzo naciągnięty budżet co będzie wiązało się oddaleniem ewentualnego zakupu , może znajdę coś co spełni moje oczekiwania , coś co da radość w kwocie DO 2tyś ? Kross level a3 zły ? nie wart ? dodam że początkowo granicą cenową miało być 1700zł , teraz rozglądam się za spiritem za 2300zł , za tydzień pewnie wpadnie mi w oko coś za 3tyś xD , wygoda , pewność prowadzenia , stabilność jest dla mnie ważniejsza ni npż napęd/przerzutka , takie rzeczy mogę zmienić a oczekiwań co do prowadzenia nie zmniejsze ,czekam jeszcze na wasze propozycje , Spirita polecił mi gość w sklepie rowerowym , przecenił go z 2700zł na 2400 z groszami i przyznaje że na wstępie wpadł mi w oko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...