swiatek94 Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam, posiadam Scott'a Chenoa i chciałbym w nim wymienić napęd(Kasetę(9 rzędowa) wraz z łańcuchem)Z tego co wiem, to obecnie siedzi tam CS-HG30 i CN-HG53, do wydania mam 150zł, więc stwierdziłem, że raczej nie znajdę do tej kwoty żadnej kasety LX/SLX/XT, więc zainwestuję w taką samą kasetę i łańcuch, ale nie wiem czy wybrać 11-32T czy 11-34T, 70% to trasa asfaltowa, 30% to lasy itd.Pozdrawiam
swiatek94 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Dziękuje za odpowiedź, a mógłbyś doradzić mi czy kupić ten sam napęd, który mam obecnie czy uda mi się wyrwać Deore LX/SLX i łańcuch za 150zł ?
Mod Team Puklus Napisano 4 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 4 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.