Skocz do zawartości

[maraton] Mtbm Stronie śląskie 26.07.2014

madluki

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Od dłuższego czasu forum MTBM nie działa.  Na FB cisza.

Wiecie coś czy to chwilowe zawirowania czy impreza zdycha?

Był nieprzyjemny  incydent po dekoracji . Chodziło o zawodniczki kat K4 chyba. Dziewczyny nie doczekały sie wyjaśnień a forum wyłączono.

PS

Ma ktoś foty z imprezy ?

forum wyłączono bo jak stwierdził organizator nikt z niego nie korzystał i można kontaktować się przez fb.

czy impreza zdycha - ciężko stwierdzić, maratony są fajne, frekwencja spada, ale dla mnie to dobrze - nie lubię tłumów. 

zobaczymy za rok miejmy nadzieję że przetrwają.

Hej.

Od dłuższego czasu forum MTBM nie działa.  Na FB cisza.

Wiecie coś czy to chwilowe zawirowania czy impreza zdycha?

Był nieprzyjemny  incydent po dekoracji . Chodziło o zawodniczki kat K4 chyba. Dziewczyny nie doczekały sie wyjaśnień a forum wyłączono.

PS

Ma ktoś foty z imprezy ?

Mi się niestety wydaje, że forum zostało wyłączone bo był to najprostszy sposób na tymczasowe rozwiązanie problemu ;/

A co do samej imprezy to cieszę się, że miałam przyjemność startowania na najlepszych trasach, jakie fundował nam MTBM i mam nadzieję, że to nie będzie ostatni sezon. Niestety sytuacja nie wygląda za dobrze :(

Jakbyście znaleźli gdzieś jakieś foty to proszę o podzielenie się linkiem.

• 2 tygodnie później...

Niestety sytuacja nie wygląda za dobrze

Mógłbym prosić o jakieś sprecyzowanie. Od dłuższego czasu jestem poza tematem, ale planuje wrócić do jazdy. I patrząc na zdechłą stronę to myślałem, że to poprostu wina facebook'a. Ale da się słyszeć, że coś jest "nie tak" z tą serią.

Chodzi o organizację, trasy? Bo ilość ludzi jest chyba niezła powyżej 500?

Adamek.

w tym momencie pewnie nikt Ci nie powie, co będzie w 2015 roku, pewnie sam organizator nie wie. Na razie w teorii wszystko jest OK, będą jeszcze na pewno super maratony w Piwnicznej i Istebnej. Ja się wybieram koniecznie do Istebnej bo to sute zakończenie sezonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...