madluki Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Hej. Od dłuższego czasu forum MTBM nie działa. Na FB cisza. Wiecie coś czy to chwilowe zawirowania czy impreza zdycha? Był nieprzyjemny incydent po dekoracji . Chodziło o zawodniczki kat K4 chyba. Dziewczyny nie doczekały sie wyjaśnień a forum wyłączono. PS Ma ktoś foty z imprezy ?
wojtas7 Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 forum wyłączono bo jak stwierdził organizator nikt z niego nie korzystał i można kontaktować się przez fb. czy impreza zdycha - ciężko stwierdzić, maratony są fajne, frekwencja spada, ale dla mnie to dobrze - nie lubię tłumów. zobaczymy za rok miejmy nadzieję że przetrwają.
mewek Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Hej. Od dłuższego czasu forum MTBM nie działa. Na FB cisza. Wiecie coś czy to chwilowe zawirowania czy impreza zdycha? Był nieprzyjemny incydent po dekoracji . Chodziło o zawodniczki kat K4 chyba. Dziewczyny nie doczekały sie wyjaśnień a forum wyłączono. PS Ma ktoś foty z imprezy ? Mi się niestety wydaje, że forum zostało wyłączone bo był to najprostszy sposób na tymczasowe rozwiązanie problemu ;/ A co do samej imprezy to cieszę się, że miałam przyjemność startowania na najlepszych trasach, jakie fundował nam MTBM i mam nadzieję, że to nie będzie ostatni sezon. Niestety sytuacja nie wygląda za dobrze Jakbyście znaleźli gdzieś jakieś foty to proszę o podzielenie się linkiem.
wodnik88 Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 Niestety sytuacja nie wygląda za dobrze Mógłbym prosić o jakieś sprecyzowanie. Od dłuższego czasu jestem poza tematem, ale planuje wrócić do jazdy. I patrząc na zdechłą stronę to myślałem, że to poprostu wina facebook'a. Ale da się słyszeć, że coś jest "nie tak" z tą serią. Chodzi o organizację, trasy? Bo ilość ludzi jest chyba niezła powyżej 500? Adamek.
wojtas7 Napisano 19 Sierpnia 2014 Napisano 19 Sierpnia 2014 w tym momencie pewnie nikt Ci nie powie, co będzie w 2015 roku, pewnie sam organizator nie wie. Na razie w teorii wszystko jest OK, będą jeszcze na pewno super maratony w Piwnicznej i Istebnej. Ja się wybieram koniecznie do Istebnej bo to sute zakończenie sezonu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.