ArturEX Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Cześć, Ktoś może polecić dobry i tani (wiem, że ciężko to łączyć) serwis, który zajmie się czule rowerem wraz z serwisem widelca i dampera FOX? Chciałbym, aby mieścił się w okolicach Wilanowa/Ursynowa. Jeśli nie, to jestem w stanie jeździć po warszawie - jeśli będzie warto. Pozdrawiam, Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja polecam Kolarski na Sobieskiego, ceny nie są z kosmosu, a jakość też jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Za sformułowanie "dobre i tanie" dokonywałbym masowego mordu na palcach wskazujących. Możesz być pierwszy dla przykładu. Udaj się do Plusa na Zamiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturEX Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja wiem, że to sformułowanie jest niestosowne ale chciałem choć nakreślić to, na czym mi zależy. O tym plusie jeszcze nie słyszałem i zacznę od niego. Na Sobieskiego już serwisy odwiedziłem i nikt mnie nie zainteresował. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ja serwisuje w http://rowerowy-narciarski.pl/index.php, tylko, że on amorków nie robi. Foxa najlepiej w cult-biku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Ja polece maly sklep/serwis rowerowy na ursynowie, Kazoora. Kupilem nowy rower, szybko zcentrowalo mi sie kolo i w 3 serwisach na ursynowie (w tym w jednym mocno reklamowanym i wyjatkowo drogim punkcie) i nigdzie nie byli nawet powiedziec co to moze byc, a w jednym chcieli mi przeplatac/centrowac kolo za 250+pln, We wspomnianym serwisie na kazurce mlody gosc w 3 minuty powiedzial ze pewnie zle skrecona piasta, 10 minut pozniej bylo po robocie (machnal wszystko od reki) i wzial chyba 30pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 kawalek dalej, Piaseczno, ceny niekoniecznie najniższe ale robią solidnie http://www.sklepbicykl.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Polecam 2 kółka na al Krakowskiej. Fachowość, terminowość, solidność oraz cenowo bardzo przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.