behemothxx Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Powiem tak: nie będę się ścigał w maratonach czy na innych imprezach, roweru potrzebuję po prostu do jazdy po terenie ze znajomymi i szwagrem. Nie jestem jakimś zawodowcem, zaczynam po prostu przygodę z rowerem lepszym niż komunijny/odpustowy. Jak zajadę koła to je po prostu wymienię na coś lepszego ale myślę że sezon-dwa wytrzymają. Nie specjalnie mnie rusza to że rower to "mutant", ma po prostu wszystko działać jak trzeba jak najdłużej. Dzięki chłopaki za odpowiedzi i szerokiej drogi.
Roonin Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Jak na jazdę ze szwagrem to i tak za drogi a taką jazdę to wytrzymają i 10 sezonów. No chyba że załapiesz bakcyla i zaczniesz cisnąć po korzeniach
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 4 Sierpnia 2014 A jak zabalują ze szwagrem i dostaną rozpędziochy ?
Roonin Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 To będzie test maszyny i twoich obojczyków Chociaż po balowaniu to się leci jak worek ziemniaków i nic się nie dzieje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.