Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Przednia lampka do 50zł

kofm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mogę znaleźć ogłoszeń użytkownika zlyzka który miał te soczewki. Jest jeszcze oferta użytkownika Dariusz70 i maciex93 albo zamówienie z chin. Nie ogarniam oferty Dariusza - za dużo tematów i postów ;D  W dodatku cena obejmuje chyba tylko latarkę - napisane że brak akumulatorka w zestawie, a poniżej wymienione są akcesoria ale ceny nie ma...

Napisano

Ładowarka dwukanałowa automatyczna 35zł.
Lepsza półka: Ładowarka Nitecore I2 - 65zł. (wszystkie rodzaje ogniw, także MiNh)
Uchwyt obrotowy 10zł.
Ogniwa różne:
Nowe Panasonic 3,4Ah 35zł/szt (najmocniejszy)
Nowe Panasonic 3,1Ah 30zł/szt

Panasonic 2,9Ah nowy laptopowy 12zł/szt
Sanyo 2,4Ah nowe laptopowe 8zł/szt
Panasonic 2,4Ah nowy laptopowy 8zł/szt.

Kabura Jetbim 15zł.

Wysyłka 10zł.

Tak mi Darek odpisał jak go pytałem, fakt, że latarek jest sporo. Odpisałem mu do czego potrzebuje, napisał specyfikacje - odpisałem że chce nie chce szkła owalnego i tyle. ;) bardzo miły człowiek.

Napisano

Cześć

Ja również złożyłem zamówienie u Darka70.

Ogólnie za wszystko wyszło mi 190zł.

Sama latarka to koszt 120zł.

Ładowarka dwukanałowa-35

Panasonic 2,4Ah-8zł. (kupiłem dwie sztuki)

Uchwyt-10zł.

Wysyłka-9zł.

Co do wersji to polecił mi coś takiego:

S2 z diodą o barwie 3B i driver 3way+to co robi z każdą przeznaczoną na rower czyli:

-Własny mocniejszy sterownik z zabezpieczeniem termicznym.

-Dioda jest lutowana na specjalnym podłożu miedzianym z bezpośrednim odprowadzeniem ciepła.

-Podłoże jest lutowane do piguły.

-Poprawione połączenia elektryczne.

-Wymieniona szybka na Akrylową AR 98% przepuszczalności.

(Treść wkleiłem ze swoich prywatnych odpowiedzi od Dariusza, w sprawie zakupu Convoya, myślę że się nie obrazi)

Jak się to będzie sprawować ??? Mam nadzieję, że będę zadowolony.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jakie wybraliście kolimatory?

Ja się waham między 45 a 60, a sam Darek mi doradzał 30.

Będzie to moje jedyne źródło światła. Generalnie smigam technicznie, enduro, sporo zakrętów, band etc, zdarza się robić ciasne zakrety jednak owalny kolimator moze miec za maly zasieg w dal.

Napisano

Jak sam nie jesteś pewien to kup z jednym kolimatorem założonym + dwa kolimatory osobno. One wiele nie kosztują, a w razie czego sobie po prostu wymienisz sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...