jogi109 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam. Pytanie jak w temacie- sprowadzany, nowy bez manetki. Wpasowuje sie w moje wyamgania idealnie- biał, tapered, duże koło, powietrzny. Czy czekać do zimy na wyprzedaże i używki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 zadna rewelacja i do tego ciezki 2100g , lepiej dozbieraj kilka groszy i kup REBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 No do koła 29' to nie tak kilka groszy.. Dużo gorzej pracuje ten wideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Model XC to podstawa w ofercie RS'a. Reba z kolei to jeden z flagowych produktów. Różnica jest kolosalna pod każdym względem. Nie mniej jednak jestem zdania, że XC to dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pracuje gorzej bo: - ma golenie stalowe a nie anodowane wiec gorzej się ślizgają po ślizgach - uszczelki sa niższej klasy, ta sama historia - tłumiki nie sa wypasione a Reba ma MC - jest cięższy o blisko kilogram a to sporo. Po za tym jest porównywalnie, oczywiście rozmawiamy o wersji xc32 bo 30 i 28 mają inna konstrukcje. xc32 ma konstrukcje jak recon i można powiedzieć ze to taki recon w wersji McBiedak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ku*** maciek. I znowu ludzie na tym forum spiep****i moje plany Mimo to dzięki, zbieram do czegoś higher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 W tych pieniądzach czyli 450-500 to bardzo dobry widelec. Starszy raidon jest podobnej wagi i parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ml759 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 A gdzie można kupić XC32 Solo Air za 110 Euro? Poproszę o informację Do tej pory widziałem je za ok. 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi