ANDRZEJROMAN Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Mogę z czystym sercem polecić tą firmę ,bardzo szybko i profesjonalnie znalazła mi część do amortyzatora gdzie nawet profesjonalny sklep rowerowy w Warszawie nie dał rady załatwić ( ..a może im się po prostu się nie chciało ) . Parę adresów internetowych nawet nie raczyło odpowiedzieć mimo że wysyłałem zapytania dwukrotnie np-WWW.SKLEP.EUROBIKE.PL w Poznaniu !!!brak szacunku do klienta i nigdy więcej kontaktów z taką firmą!!!!!!! Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam firmę ACTIVIA.
Roonin Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Pan Piotr nie tylko jest w stanie załatwic części w dobrej cenie ale też chętnie służy radą i poradą. Zanim sprzeda częśc najpierw upewni się że wiemy czego chcemy i zamówiona częsc będzie adekwatna do naszych potrzeb i oczekiwań. Dzięki firmie Activia zostało mi sporo pieniążków w kieszeni które będzie można wydac na inne części.
Fenthin Napisano 5 Sierpnia 2014 Napisano 5 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.