Skocz do zawartości

[kupno] szosa w niemczech

rolkarz1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów!

Aktualnie znajduję się w niemczech, jeszcze przez najbliższe dwa miesiące. Los sprawił, że tydzień temu skradziono mi mojego praktycznie nowego MTB 29" nad czym bardzo ubolewam. Nadzieje na odnalezienie z każdym dniem maleją i powoli zaczynam rozglądać się tym razem nad szosą, która mi się marzyła od dawna, a że akurat jest okazja to szukam  :)

Rozglądałem się odrobinę za rowerami nowymi i widzę, że wychodzą trochę drożej niż w polsce (tak przynajmniej sądzę) ale może jakaś używka? Myślicie, że lepiej rozejrzeć się tutaj za używkami czy kupić rower w polsce zarówno nowy lub używany?

Mój budżet to około 4000 złotych.

Wielkie dzięki za każdą pomoc

Pozdrawiam

Wyglądają nieźle, jeden z nich nawet jest w moim zasięgu cenowym, wygląda całkiem ładnie :) 

http://www.rosebikes.pl/bike/rose-pro-sl-2000-2015/aid:745547

Czekając do września może jakiś rabat by się trafił. 

Rozumiem, że sprzedaż jest jedynie wysyłkowa. Jest to sprawdzona firma? To moja pierwsza szosa i nie słyszałem wiele o tej marce

No gdyby trzeba było czekać 5 tygodni, to zamawiając jeszcze w sierpniu rower do mojego wyjazdu by przyszedł. Aktualnie jestem w Dreźnie. Widzę, że jeden z salonów jest w Lipsku, całkiem niedaleko. Jak mi się uda to sprawdzę. No i nie ukrywam, że ta 2000 SL wygląda całkiem nieźle porównując do innych modeli w tej kategorii cenowej. Tylko musiałbym przejść się do jakiegoś sklepu, żeby przymierzyć rozmiar ramy.

Los sprawił, że tydzień temu skradziono mi mojego praktycznie nowego MTB 29" nad czym bardzo ubolewam. Nadzieje na odnalezienie z każdym dniem maleją i powoli zaczynam rozglądać się tym razem nad szosą, która mi się marzyła od dawna, a że akurat jest okazja to szukam  :)

Niemcy są bogate i kradną rowery szkoda.

o tyle o ile w rozmiar ramy już znam, mam problem z rozmiarem butów. Korzystając z rabatu 10% przy zakupie buty + pedały chciałem wziąć http://www.rosebikes.pl/article/rose-rrs-07-road-shoes/aid:550337

Tylko wie ktoś może jak wyglądają te rozmiary w cm? Nigdzie nie mogę ich odnaleźć a konsultant wysłał mi tabelę ze strony  :thanks:

o tyle o ile w rozmiar ramy już znam, mam problem z rozmiarem butów. Korzystając z rabatu 10% przy zakupie buty + pedały chciałem wziąć http://www.rosebikes.pl/article/rose-rrs-07-road-shoes/aid:550337

Tylko wie ktoś może jak wyglądają te rozmiary w cm? Nigdzie nie mogę ich odnaleźć a konsultant wysłał mi tabelę ze strony  :thanks:

Proszę zmierzyć stopę i podać długość. Podpowiem na priva jaki rozmiar, ewentualnie można zamówić dwa, sąsiednie rozmiary i potem za darmo jeden zwrócić, a firma odda pieniądze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...