rolkarz1 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam forumowiczów! Aktualnie znajduję się w niemczech, jeszcze przez najbliższe dwa miesiące. Los sprawił, że tydzień temu skradziono mi mojego praktycznie nowego MTB 29" nad czym bardzo ubolewam. Nadzieje na odnalezienie z każdym dniem maleją i powoli zaczynam rozglądać się tym razem nad szosą, która mi się marzyła od dawna, a że akurat jest okazja to szukam Rozglądałem się odrobinę za rowerami nowymi i widzę, że wychodzą trochę drożej niż w polsce (tak przynajmniej sądzę) ale może jakaś używka? Myślicie, że lepiej rozejrzeć się tutaj za używkami czy kupić rower w polsce zarówno nowy lub używany? Mój budżet to około 4000 złotych. Wielkie dzięki za każdą pomoc Pozdrawiam
Root Admin Mieciu Napisano 1 Sierpnia 2014 Root Admin Napisano 1 Sierpnia 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.