Skocz do zawartości

[koszulka]Kelly's Race-Pro (Sabotage)

Kriss

Rekomendowane odpowiedzi

Wyglada ciekawie i nie mozna jej niczego zarzucic.

W kazdym go sporcie prucz tej koszulki mozna kupic jeszcze bluze i kurtke + spodnie (ten sam zestaw)

Kupujac wiecej zaplacisz taniej.

ps osobiscie zastanawiam sie nad tym :

http://www.allegro.pl/item112603539_komple...tu_nie_ma_.html

albo

http://www.allegro.pl/item112603536_kombinezon_csc.html

• 2 tygodnie później...

Tez sie nad tym zastanawiam, nawet juz przymiezałem ja ('M') za 139zł, na razie hcce kupic sama koszulke a potem dokupić spodenki. Bardzo mi sie podoba, kieszenie, zameczek, grafika na niej wszystko tak jak należy :):):):P:D , jak ktoś ma taką to niech pisze. na razie

Ja przy ok 84 w klacie i wzroście 178 cm mam rozmiar S...

Niedawno ją zakupiłem i jest po prostu super. Chociaż uważam, że spodenki są ważniejsze. Pod nią stosuję podkoszulkę kolarską (potówkę).

Ja kupiłem tę koszulkę w rozmiarze L. Mam 180 cm wzrostu i 100 cm w klatce. Próbowałem też rozmiar M - wyglądał na bardziej dopasowany i wizulanie chyba lepiej leżał, ale lekko mi krępował ruchy, zwłaszcza w barkach i za mocno ściskał na wyskości bicepsu. Poza tym M-ke zdejmowałem i zakładałem chyba z minutę - tak ciężko wchodziła/schodziła.

własnie 20 min temu zakupiłem tą koszulinkę w rozmiarze 'M'...i jest naprawde warta swojej ceny (moje zdanie), dobry materiał, 3 kieszonki ze sciąganiem na pierdoły typu :jakiś portfelik, mp3...niestety na razie nie było mnie stac na komplet czyli koszulka+spodenki na szelkach...kupie jak zarobie i tez sie wypowiem co i jak. Dla tych co chcą kupić a nie sa pewni, to jak dla mnie warto, na razie

premier -> a jak na dlugosc? bo wzrost mam podobny a nie chcę koszulki zbytnio obcisłej. W klacie mam sporo mniej (jeszcze zalezy jak mierzyc)

Wygląda to mniej więcej tak:

koszulka_kellys.jpg

koszulka_kellys2.jpg

Cały czas czekam jeszcze na spodenki do kompletu, bo M-ka jest zbyt ciasna, już po 3 minutach miałem odciśnięty ślad ściągacza na nogach, a w kroczu mi trochę za dużo "zwisało". ;)

Uzywam kompletu ubran (koszulka i spodenki na szelkach) kellysa w rozmiarze XL (180cm i 104 w klatce). Ciuchy leza idealnie, znakomicie oddychaja i naprawde sa warte swojej ceny. Kolory sa niezmienione mimo wielu pran. Spodenki maja bardzo dobrze zaprojektowana wkladke. Nawet po 100km na biku zero obtarc. Naprawde sa to znakomite ciuchy i ja mimo ich ceny nie zaluje ani zlotowki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...