Kriss Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Chcę kupić sobie koszulkę kolarską - najlepiej do kompletu do spodenek (Kelly's). Co sądzicie o tej koszulce? Tutaj na aukcji allegro A tu na stronie Kelly'sa Mogę mieć tą koszulkę za ok 125-130 zł. Czy opłaca się na nią wydać tyle pieniędzy? Jest zrobiona z CoolMax'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marru Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wyglada ciekawie i nie mozna jej niczego zarzucic. W kazdym go sporcie prucz tej koszulki mozna kupic jeszcze bluze i kurtke + spodnie (ten sam zestaw) Kupujac wiecej zaplacisz taniej. ps osobiscie zastanawiam sie nad tym : http://www.allegro.pl/item112603539_komple...tu_nie_ma_.html albo http://www.allegro.pl/item112603536_kombinezon_csc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Tez sie nad tym zastanawiam, nawet juz przymiezałem ja ('M') za 139zł, na razie hcce kupic sama koszulke a potem dokupić spodenki. Bardzo mi sie podoba, kieszenie, zameczek, grafika na niej wszystko tak jak należy , jak ktoś ma taką to niech pisze. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A mozecie doradzic jaki rozmiar na 183 cm wzrostu i ~88 cm klatke? Bo nie mam mozliwosci zakupic w sklepie musiałbym przez net... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja przy ok 84 w klacie i wzroście 178 cm mam rozmiar S... Niedawno ją zakupiłem i jest po prostu super. Chociaż uważam, że spodenki są ważniejsze. Pod nią stosuję podkoszulkę kolarską (potówkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antichrist Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Ja mam 175 cm wzrostu i w klacie 90.Jaki mam wziac rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Ja mam 176cm wzrostu a w klatce 94cm.Mam rozmiar "M" podkoszulki Accent Santinio.Ale trzeba pamiętać że każda firma ma trochę inną rozmiarówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a ja próbowałem w sklepie 'M' a mam 170cm i 90cm w klacie (ćwicze ) i była dobra, w przyszłym tygodniu ide po nią i dorzuce sobie do tego spodenki do kompletu, napisze co i jak z nimi . nárázie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ja kupiłem tę koszulkę w rozmiarze L. Mam 180 cm wzrostu i 100 cm w klatce. Próbowałem też rozmiar M - wyglądał na bardziej dopasowany i wizulanie chyba lepiej leżał, ale lekko mi krępował ruchy, zwłaszcza w barkach i za mocno ściskał na wyskości bicepsu. Poza tym M-ke zdejmowałem i zakładałem chyba z minutę - tak ciężko wchodziła/schodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 premier -> a jak na dlugosc? bo wzrost mam podobny a nie chcę koszulki zbytnio obcisłej. W klacie mam sporo mniej (jeszcze zalezy jak mierzyc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 własnie 20 min temu zakupiłem tą koszulinkę w rozmiarze 'M'...i jest naprawde warta swojej ceny (moje zdanie), dobry materiał, 3 kieszonki ze sciąganiem na pierdoły typu :jakiś portfelik, mp3...niestety na razie nie było mnie stac na komplet czyli koszulka+spodenki na szelkach...kupie jak zarobie i tez sie wypowiem co i jak. Dla tych co chcą kupić a nie sa pewni, to jak dla mnie warto, na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 premier -> a jak na dlugosc? bo wzrost mam podobny a nie chcę koszulki zbytnio obcisłej. W klacie mam sporo mniej (jeszcze zalezy jak mierzyc) Wygląda to mniej więcej tak: Cały czas czekam jeszcze na spodenki do kompletu, bo M-ka jest zbyt ciasna, już po 3 minutach miałem odciśnięty ślad ściągacza na nogach, a w kroczu mi trochę za dużo "zwisało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Nom nawet ładnie leży. Czyli mógłbym mieć Mke chyba, że za obcisła by była to wtedy Lka. Kurde musze sie wybrac kiedys do sklepu, bo koszulka fajowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domino Napisano 19 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Uzywam kompletu ubran (koszulka i spodenki na szelkach) kellysa w rozmiarze XL (180cm i 104 w klatce). Ciuchy leza idealnie, znakomicie oddychaja i naprawde sa warte swojej ceny. Kolory sa niezmienione mimo wielu pran. Spodenki maja bardzo dobrze zaprojektowana wkladke. Nawet po 100km na biku zero obtarc. Naprawde sa to znakomite ciuchy i ja mimo ich ceny nie zaluje ani zlotowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.