Skocz do zawartości

Hexagon x9 2013 czy level a3 2014

skorpino88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam pewnie co człowiek tyle opinii ale na tym będę się chciał skupić. Otóż byłem w sklepie i chciałem sobie kupić rower właśnie hexagona tylko x6 zagadałem ze sprzedawcą i powiedział że ma x9 2013 i może mi go poskładać za 1800 zł doda osprzęt i zmieszczę się w 2000 zł. Dodatkowo zapytałem czym różni się od levela. Powiedział mi że geometrią jest on bardziej sportowy (level). Na tym zaprzestałem. Pojechałem do innego sklepu i osoba z którą rozmawiałem powiedziała mi że jest to marny rower lepiej levela a3 2014 który kosztuje 2400 zł że jest dużo lepszy itp itd. Pytanie do was czy faktycznie jest aż taki zaisty. Dodam że nie mam zamiaru uczestniczyć w maratonach wyścigach itp itd nie powiem poszaleję troszkę po krawężnikach czy po lesie ale nie będzie to nie wiadomo jaka jazda. Dodatkowo cenił bym sobie komfort jazdy. Wykluczam kolejne dodaj sobie 100 zł kup coś innego. Otóż tym tokiem można dojść do 3000 zł i dalej coś będzie nie tak. Pozdrawiam i prosił bym o konkretne odpowiedzi dlaczego lepszy a dlaczego gorszy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...