john11 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam serdecznie! Wybieram się ze znajomymi na wyprawę rowerową - http://tinyurl.com/wypr4wa od poniedziałku 04.08 i mam pytanie, czy znacie na tej trasie jakieś fajne kempingi, schroniska z najlepszym stosunkiem cena/jakość lub czy jest ktoś, kto mieszka w tych rejonach i zechciałby przygarnąć do ogródka (namiot) 3 osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Zaraz za Pogorzelica i prawie do Mrzezyna macie wytyczony kawalek trasy, ktorego nie polecam. Jechalem tamtedy niedawno i w zyciu juz tego nie powtorze - trasa jakas stara brukowa, czesciowo jakies plyty albo piach... Normalnie niby takie terenowe trasy sa do zniesienia, ale jak musialem pociasnac w upale kilka km po tych wertepach to malo mi jaja nie odpadly. Omincie to tym luczkiem od poludnia - nie wiem jak tam jest, ale gorzej juz chyba byc nie moze (chodzi o ominiecie tego obszaru wygladajacego na wojskowy - na mapie widac dziwne regularne ksztalty ulic). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 CUBEMANjechałeś może tym kawałkiem przez "Kluki" "Smołdzino" i tamte okolice czy pchałeś się plażą? sporo osób pisało, że często tam bagno jest, wybieram się od 18 Wolin-Hel z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euler Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Z tegorocznej wyprawy wzdłuż wybrzeża kilka wskazówek. Odcinek Mrzeżyno - Pogorzelica mimo, że kostka (poboczem trzeba jechać) to zdecydowanie polecam, lepsze to niż objazd do Trzebiatowa lub plażą jak to kiedyś miałem przyjemność zwiedzać (teraz ten odcinek to luksus). Kemingi polecam Kołobrzeg (Camping Baltic nr78), Łeba camping Intercamp84 no i w sopocie camping nr 67. A tak to polecam najpiękniejszy odcinek nad morzem. Pomiędzy Ustką a Dębiną (pózniej można zjechać do Objazdy sam tak zrobiłem) . Jest to czerwony szlak pieszy ale śmiało można jechać rowerem (są 2 górki do wdrapania czytaj wciągniecia) ale widoki są niezapomniane, piękne klify. Co do Kluk to cóż drugi raz w życiu nie pchałem się w ten teren. Objechałem spokojnie droga 213, 214. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.