Skocz do zawartości

[rower] Przełajowy do 4500zł

Magik86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprawdz, czy wogole tego Haibike-a da sie kupic pod linkiem, ktory podales, czy ten sklep istnieje i czy sa dostepne rozmiary.

Jesli chodzi o Ridleya, to bylem w "sklepie" bike4race. Napisalem w "sklepie" bo w rzeczywistosci Pan prowadzi dzialanosc w piwnicy w bloku w Opolu:) Jesli chcialbys pomacac rower, lub sie przymierzyc, to nie ma na co liczyc.

W gre wchodzi tylko sprowadzenie na zamowienie. Ale za to gosc raczej zna sie na rzeczy.

Pozdro

G.

Napisano

Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Zdecydowałem się na RIDLEYa X-BOW 10 DISC.
Najchętniej kupił bym go osobiście w Krakowie. Nie znalazłem jednak sklepu z ridleyami...

Wie ktoś z Was gdzie w Krakowie mogę kupić ten model osobiście??

Napisano

Dzięki  rodszyld69 :) Sklep ten mieści się w Chorzowie jednak i tak nie mają w 100% tego modelu którego poszukuję. 

Jeśli byłbym zmuszony kupować online to w  bike4race.pl zapewne. Kupował z Was ktoś w tym sklepie??

Wolałbym jednak w Krk żeby go zobaczyć:)

Napisano

Cześć Wojtek!

Mam podobny problem do Twojego i wręcz identyczne zapotrzebowanie.

Waże 88kg 188cm. Noga 88cm.

Zdecydowałem się na Focus Mares AX 3.0 rama L (58cm):

http://www.derby-cycle-dealer.com/typo3temp/pics/fo15_mares_ax_3_0_e86e0687bb.png

Model 2015. Cena katalogowa tego roweru to 5300zł, ale do urwania. 

Zakupu zamierzam dokonać niebawem. Może zrobimy sobie zakup grupowy? - przy 2 sztukach można spokojnie zejść poniżej 4500zł za sztukę zapewne już we wrześniu.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...