mdhlodz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam, Jestem od niedawna posiadaczem Treka X caliber 4.W kolorze czarnym. Czas już na małą rozbudowę, zacząłem od wymiany pedałów na Wellgo m138 w kolorze białym. Średnio się znam na osprzęcie ale postanowiłem wymienić mechaniczne hamulce tarczowe HL 280 z dźwigniami Shimano Altus na Shimano m615, chciałbym w kolorze białym ale nie wiem czy występują. Będę potrzebował manetek do zmiany biegów, nie mam pojęcia jakie zakupić, budżet do 150zł za komplet. Prosiłbym o pomoc. Do wymiany także idzie amor Suntour m3030 na amortyzator Rock Shox xc 30. Nie wiem czy na dobre komponenty postawiłem.Patrzyłem na ceny poszczególnych rzeczy ale nie wiem czy jest coś lepszego w podobnej cenie. Rower służy mi do zabawy w lekkim lesie. Następnie poleci korba. Powiedzcie ile w serwisach orientacyjnie np w Łodzi się płaci za taki serwis: wymian amortyzatora, hamulców, klamek i manetek? Chciałbym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 31 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.