mdhlodz Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Witam, Jestem od niedawna posiadaczem Treka X caliber 4.W kolorze czarnym. Czas już na małą rozbudowę, zacząłem od wymiany pedałów na Wellgo m138 w kolorze białym. Średnio się znam na osprzęcie ale postanowiłem wymienić mechaniczne hamulce tarczowe HL 280 z dźwigniami Shimano Altus na Shimano m615, chciałbym w kolorze białym ale nie wiem czy występują. Będę potrzebował manetek do zmiany biegów, nie mam pojęcia jakie zakupić, budżet do 150zł za komplet. Prosiłbym o pomoc. Do wymiany także idzie amor Suntour m3030 na amortyzator Rock Shox xc 30. Nie wiem czy na dobre komponenty postawiłem.Patrzyłem na ceny poszczególnych rzeczy ale nie wiem czy jest coś lepszego w podobnej cenie. Rower służy mi do zabawy w lekkim lesie. Następnie poleci korba. Powiedzcie ile w serwisach orientacyjnie np w Łodzi się płaci za taki serwis: wymian amortyzatora, hamulców, klamek i manetek? Chciałbym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć.
Mod Team safian Napisano 31 Lipca 2014 Mod Team Napisano 31 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.