Caberro Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam Forumowicze. Noszę się z zamiarem kupna nowego roweru.Kwota jaką chcę przeznaczyć na ten cel to maksymalnie 2500 zł. Często jeżdzę po asfaltowych drogach ale też zdarzają również wypady w las lecz rzadko. Jeśli możecie ,podajcie swoje typy modeli jakie mógłbym zakupić w tej cenie.Najlepiej gdyby był nowy. PS.Bardzo podobają się rowery marki KROSS - LEVEL A6 oraz HEXAGON X6. W chwili obecnej jestem w posiadaniu roweru KROSS HEXAGON V6. Czy HEXAGON V6 to rower ten sam co Hexagon x6 czy całkiem inny od siebie ? Pozdrawiam, Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 nad tymi hexagonami bym się nawet nie zastanawiął nie wiem ile masz wzrostu bo może lepszy byłby mtb na średnim kole http://nrowery.pl/rowery-2014/mtb-275/gravity-275-dr ale na Twój styl jazdy lepszy byłby rower crossowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.