konturek1 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Chce kupić siodło z karbonowymi prętami, ale nie jestem pewny czy mogę je zmontować do mojej sztycy, mam Thomson'a Elite. Jeżeli ktoś wie czy do takiego jarzma można zamontować karbonowe pręty to proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Możesz być spokojny- akurat ta sztyca ma bardzo solidne podparcie dla prętów siodła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A średnica karbonowych prętów nie różni się trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Upewnij się kupując konkretny model siodełka- ta sztyca jest przystosowana do okrągłych prętów o średnicy 7mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xms Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Sztyca thomson ma standardowe mocowanie więc na pewno będą pasowały te pręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.