Skocz do zawartości

[pompka] Mała pompka do torebki podsiodłowej

fragi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję małej, sprawdzonej i wytrzymałej pompki którą mógłbym chować do torebki podsiodłowej.

Ewentualnie jaką pojemność musiałaby mieć torebka aby ją zmieścić.

Napisano

To torebki to możesz sobie włożyć pompke na co2 i wkład. Kiedyś widziałemm malutkie (bodajże 9, 12 i 15cm) pompki firmy birzman ale nie wyobrażam sobie pompowania takim maleństwem. Ja osobiście zakupiłem małą pompke lezyne mocowaną przy bidonie i bardzo sobie chwale.

Napisano

Ja kupiłem Topeaka http://www.rowerystylowe.pl/p-1818/pompka-topeak-mini-master-blaster-dxg-manometr

Mała, pompuje "w dwie mańki" naprawde nieźle sobie radząc z niemałym kółkiem 29era na kapciu 2.25. Zmieniłem po dwóch kapciach na raz podczas jednej z jazd. Wtedy miałem Decathlonowską i myślałem że się wykończę.

Montowana do uchwytu bidonu z dodatkowym rzepem (zabezpieczenie przed zgubieniem). Manometr też się przydaje - polecam.

Aaaa jeszcze jedno - Nie wiem jaki masz rower, ale kapcia 2.25 w 29erze jednym nabojem CO2 nie dobijesz - testowałem podczas wyboru pompki.

Napisano

Ja kupiłem Topeaka http://www.rowerystylowe.pl/p-1818/pompka-topeak-mini-master-blaster-dxg-manometr

Mała, pompuje "w dwie mańki" naprawde nieźle sobie radząc z niemałym kółkiem 29era na kapciu 2.25. Zmieniłem po dwóch kapciach na raz podczas jednej z jazd. Wtedy miałem Decathlonowską i myślałem że się wykończę.

Montowana do uchwytu bidonu z dodatkowym rzepem (zabezpieczenie przed zgubieniem). Manometr też się przydaje - polecam.

Aaaa jeszcze jedno - Nie wiem jaki masz rower, ale kapcia 2.25 w 29erze jednym nabojem CO2 nie dobijesz - testowałem podczas wyboru pompki.

Ja mam podobną i właśnie się uszkodziła. Co prawda próbowałem naprawiać ale chyba nic z tego...Więc kupiłem zwykłą Beto bez manometru za 27 zł. I przyłączam się do opinii, że najlepiej wozić pompkę w dodawanym w zestawie uchwycie koło bidonu, wraz z dodatkową opaską rzepową. Torebke lepiej wykorzystać na narzędzia i łatki albo zapasową dętkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...