elton29 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Dogadamy się, na pewno Ci starczy pieniędzy:) Najpierw dopytaj się o wszytko i jak już go kupisz i będziesz miał fizycznie to będziemy decydować
Kris01 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Pytałem typa, póki co nie odpisał ale myślę że to i tak wyjdzie zrobienie tego roweru 600zl+, bo jeszcze przesylka,czesci, a gdybym poszukal czegos na sztywnym widelcu? Byloby taniej ?
elton29 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 Ta zadzwoń i pogadaj, 600 zł jeśli nawet więcej to i tak nie jest dużo, sztywny widelec jest lipny, polatasz na streecie a co jak będziesz chciał poskakać w lesie, słaby pomysł. Ja bym brał ten. bo jest warty ceny, nie dużo mu brakuje żeby jeździć
Kris01 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Tak, tylko nie bardzo mam tyle kasy, za 600zł są już zrobione rowery. Właśnie planuje śmigać po lesie i w streecie ;D Zobaczymy, odpisze typ to bedziemy myslec
elton29 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 No tak ale jeśli tu masz za 400 zł taki to w jakim stanie dostaniesz rower za 600 zł, myślisz że będzie dobry bez wkładu finansowego?? Takie rowery na ogół dostają mocny łomot i jak toś je sprzedaje to przeważnie trzeba jeszcze włożyć kasę w wymianę jakiś pierdół i robi się nie 600 zł a 800 zł... Wiesz sam Cocaine wart jest ok 150-170 zł, duro w dobrym stanie ok 200 zł i już masz prawie cztery paczki tak a gdzie koła, korba, hamulce itd? Masz tu dobrą bazę moim zdaniem, rama jest aluminiowa, przyzwoicie lekka i z fajną geometrią, ładują do niej nawet 66-ki i daję radę także ja bym brał.
Kris01 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 A mniej więcej ile by mnie wyniosło zrobienie jego ?
Kris01 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam, jednak z kupnem tego roweru wstrzymam się do wiosny, dozbieram pieniedzy i wtedy cos kupie, aczkolwiek jesli nie kupilbym to co polecacie zrobic z tym rowerem, aby nie byl on juz takim "makrokeszem"? Co wymienić?
marco68 Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Najlepiej dać sobie spokój,na wiosne to ceny raczej lecą do góry,jesień.
Kris01 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Napisano 7 Sierpnia 2014 Więc kupie na jesien, ale za rok,gdyż moto jest na pierwszym miejscu u mnie. A w tym co najlepiej wymienić żeby, dał radę coś tam pojeździć, i dotrzymał do jesieni ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.