mapek Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witam poraz pierwszy na forum myślę, że to będzie mój nie jedny post w tej społeczności. Wiec zaczynamy:D Proszę o dobrą duszę, która mogłaby zerknąć na ten rowerk i powiedzieć czy jest warty swojej ceny. Zainteresowałem się niąm ze względu na cene i osprzęt, rowerek posiada nowy osprzęt na 105 oraz z tego co mi wiadomo rama jest z 2008r. Waga przystępna i wizualnie tez bardzo fajnie. Szosa niejżdzona złożona przez właścicela. Obawy jedynie mam co do wielkości ramy ale to bede werifikował w najbliższym czasie jestem już umówiony na mierzenie. Wzrost 187cm Waga 104kg(zamierzam troche zrzucić) Ogolnie zastanawiałem się rowniez nad Merida 880 ale ta szosa wydaja mi się bardziej rozsądna a cena taka sama. http://allegro.pl/show_item.php?item=4455811712 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 rower wygląda w dobrze ale bez osobistych oględzin ja bym go nie kupił, sprzedający ma jeszcze jedną szose w ofercie więc może byc to hamdlarz który faktycznie nie jeździł tylko wymienił to co było zepsute i na alledrogo ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić ale uzywane rowery z karbonu przed zakupem robi się oględziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczu Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nie znam się zbytnio, ale jak dla mnie to coś tu jest nie tak. Grupa Shimano 105 to koszt 2400zł (według google). Koła, co prawda używane, ale nowe kosztują 1900zł, Rower sprzedaje za 2600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 niech kupujący poprosi go o jakies papiery czy zwykły paragon nie chce nikogo oskarzać ale lepiej się zabezpieczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 rower wygląda w dobrze ale bez osobistych oględzin ja bym go nie kupił, sprzedający ma jeszcze jedną szose w ofercie więc może byc to hamdlarz który faktycznie nie jeździł tylko wymienił to co było zepsute i na alledrogo ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić ale uzywane rowery z karbonu przed zakupem robi się oględzinyZ carbonu to jest tylko widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 sorry nie doczytałem dokładnie co nie zmienia faktu ze o jakiś dowód zakupu ma prawo poprosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 sorry nie doczytałem dokładnie co nie zmienia faktu ze o jakiś dowód zakupu ma prawo poprosicGłupio by zrobił gdyby nie chciał [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.