Skocz do zawartości

[Kupno] Szosa do oceny

mapek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poraz pierwszy na forum myślę, że to będzie mój nie jedny post w tej społeczności.

Wiec zaczynamy:D

Proszę o dobrą duszę, która mogłaby zerknąć na ten rowerk i powiedzieć czy jest warty swojej ceny. Zainteresowałem się niąm ze względu na cene i osprzęt, rowerek posiada nowy osprzęt na 105 oraz z tego co mi wiadomo rama jest z 2008r. Waga przystępna i wizualnie tez bardzo fajnie. Szosa niejżdzona złożona przez właścicela.

Obawy jedynie mam co do wielkości ramy ale to bede werifikował w najbliższym czasie jestem już umówiony na mierzenie.

Wzrost 187cm

Waga 104kg(zamierzam troche zrzucić)

Ogolnie zastanawiałem się rowniez nad Merida 880 ale ta szosa wydaja mi się bardziej rozsądna a cena taka sama.

http://allegro.pl/show_item.php?item=4455811712

rower wygląda w dobrze ale bez osobistych oględzin ja bym go nie kupił, sprzedający ma jeszcze jedną szose w ofercie więc może byc to hamdlarz który faktycznie nie jeździł tylko wymienił to co było zepsute i na alledrogo  :bye2: ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić ale uzywane  rowery z karbonu przed zakupem robi się oględziny

rower wygląda w dobrze ale bez osobistych oględzin ja bym go nie kupił, sprzedający ma jeszcze jedną szose w ofercie więc może byc to hamdlarz który faktycznie nie jeździł tylko wymienił to co było zepsute i na alledrogo :bye2: ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić ale uzywane rowery z karbonu przed zakupem robi się oględziny

Z carbonu to jest tylko widelec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...